Kalender

U bent hier

12 Sep

Dit najaar organiseren we* opnieuw een reeks infoavonden voor familieleden van mensen met een psychotische problematiek. De reeks gaat door in Asse, op 7 dinsdagavonden en loopt van  12 september tot 7 december ‘17.

23 Oct

Het Agentschap Integratie en Inburgering - bon nodigt je graag uit op maandag 23 oktober voor een trefdag rond "veerkracht en diversiteit".

Hou de dag alvast vrij in je agenda. De officiële uitnodiging volgt binnenkort.

25 Oct

Vlaamse Sociale Bescherming (VSB): praktische handvaten

26 Oct

Wetgeving sociale huisvesting en de toepassing ervan in Brussel

27 Oct

Op vrijdag 27 oktober 2017 van 11u tot 14u organiseert het Forum Palliatieve Zorg een lunchdebat met als thema Palliatieve Sedatie. Trage euthanasie of sociale dood?

Dit is tevens de titel van het nieuwe boek van Wim Distelmans, die voorafgaand aan het debat zijn boek uitgebreid zal voorstellen.

30 Oct

Zelfmoord vormt één van de grootste doodsoorzaken in Vlaanderen. Allerlei factoren spelen hierin een rol: van stoffen in onze hersenen tot maatschappelijke tendensen. 

Wat zijn de exacte cijfers? Zijn er opmerkelijke verschillen tussen jongeren en ouderen, tussen mannen en vrouwen, tussen de verschillende Vlaamse provincies? Wat brengt iemand tot zelfmoord, en hoe kunnen we zelfmoord voorkomen?  Kom naar één van onze boeiende lezingen!  De lezing is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het thema. 

9 Nov

Het Brussels Ouderenplatform (BOP) wil Brusselse ouderen ertoe aanzetten om deel te nemen aan culturele, sportieve, educatieve, sociaal-toeristische en welzijnsgerichte activiteiten. Maar waaruit bestaat de werking van BOP nu precies en wat kunnen zij betekenen voor de Brusselse ouderen? Wil je meer te weten komen? Schrijf je dan nu in voor dit ZKP-O!

14 Nov

In 2017 zag een nieuw multifunctioneel project in het hartje Jette het licht: Viva Jette. Dit centrum is het resultaat van een samenwerking tussen de Jetse Haard, het OCMW en de gemeente.

VIVA Jette bestaat uit 4 deelwerkingen: dagactiviteiten voor seniorenin 'Centrum Viva', woonproject 'Viva residentie', infopunt 'Info Viva' en sociaal cafetaria 'Café Viva'.

Wil je meer te weten komen? Schrijf je dan nu in voor dit ZKP-O!

15 Nov

INAK - ACTIVITEITEN VOOR LOTGENOTEN IN BRUSSEL

Graag willen we u uitnodigen voor de feestelijke viering van 2 jaar lotgenotengroep INAK, van Brusselse vrouwen getroffen door kanker.

Viering 2-jarig bestaan!

Pagina's